Regularna suplementacja ekstraktem z czarnej borówki wpływa na: Prawidłowe funkcjonowanie oczu i dobre widzenie, zdrowie naczyń włosowatych i żył, ochronę przed wolnymi rodnikami i stresem oksydacyjnym, ochronę błon śluzowych w żołądku i jelicie cienkim, normalizację poziomu cukru we krwi, prawidłowy metabolizm glukozy, lipidów i białek.
Zdrowie oczu
Wsparcie układu krążenia
Ochrona przewodu pokarmowego
1200 mg ekstraktu w kapsułkach.
Wysoka standaryzacja na antocyjany zapewnia gwarancję jakości.
Bez dodatków i wypełniaczy.
Kapsułki z celulozy roślinnej, przyjazne wegetarianom i weganom.
ANTOCYJANY MAJĄ ZBAWIENNY WPŁYW NA NASZ WZROK.
OWOCE BORÓWKI STANOWIĄ ICH NAJBOGATSZE, NATURALNE ŹRÓDŁO.
STAWIAMY NA JAKOŚĆ!
Suplementy YANGO produkujemy zachowując najwyższe rygory kontroli jakości. Dbamy o odpowiednie stężenie substancji czynnych i całkowite bezpieczeństwo produktów. Wierzymy, że w ten sposób możemy skutecznie pomóc Ci w osiągnięciu zamierzonych celów.
Składnik aktywny. 1 kapsułka. 2 kapsułki 3 kapsułki
Ekstrakt z owoców czarnej borówki 400 mg 800 mg 1200 mg
w tym antocyjany (25%) 100 mg 200 mg 300 mg
Pozostałe informacje
Kapsułek w opakowaniu 90 kapsułek
Rodzaj kapsułek Wegetariańskie
Sugerowana dawka dzienna 2-3 kapsułki
1 opakowanie wystarcza na 30-45 dni
Dawkowanie: 2-3 kapsułki dziennie.
Sposób użycia: 2-3 kapsułki dziennie w trakcie posiłku. Popić dużą ilością wody.
Składniki: ekstrakt z owoców czarnej borówki standaryzowany na 25% zawartości antocyjanów. Skład kapsułki: celuloza roślinna.
Informacja: Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane małym dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym. Wyprodukowano w Unii Europejskiej. Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o. Masa netto: 44,1 g.
Informacja alergiczna:
Nie zawiera skorupiaków, jaj, ryb, orzechów, soi, składników mlecznych, selera, gorczycy, sezamu.